skrij vrstico

NORA AKCIJA LANENIH SEMEN! Izkoristi -40% >> (klikni)

Pomoč uporabnikom
01 5653040 info@nutrisslim.com
0,00 €
Prijava
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 eur.
  • Kontrola kakovosti v skladu s HACCP standardi.
  • Slovenska blagovna znamka uveljavljena že v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.

Prehranjevalne navade, ki razkrivajo vašo osebnost

Če sedite za jedilno mizo s svojo družino ali pa s prijatelji, ste verjetno opazili, da ima vsakdo drugačen slog prehranjevanja. Nekateri jedo hitro, drugi si vzamejo čas in v miru uživajo v hrani. Študije kažejo, da so naše prehranske navade zelo nagonske, saj obstaja močna povezava med njimi in našo osebnostjo.

Če ste počasen jedec

Počasen jedec ni nikoli v naglici, in verjame v živiljenje v sedanjosti. Na delovnem mestu, se mu nikoli ne mudi, da bi moral stvari čimprej postoriti. Je mnenja, da je dobro opravljeno delo veliko bolje kot hitro opravljeno delo. Ti menijo, da je delo dobro opravljeno veliko bolje kot eno hitro opravljeno. V razmerju, vedno živi za dani trenutek. Po drugi strain pa je trmasta oseba, ki se rada drži rutine.

prehranjevalne_navade

Če ste hiter jedec

Hitri jedci se osredotočajo na hrano med obrokom, da to zelo hitro pojejo. Dejstvo je, da jih sploh ne skrbi glede ustreznega žvečenja hrane. So dinamični in odlični pri opravljanju stvari, kar je njihovemu šefu zelo všeč. Multi-tasking in tekmovanja so jim pisana na kožo. Njihovi možgani so vedno pred njimi samimi. V razmerju postavijo potrebe partnerja, pred svoje. Na žalost, hitri obroki kažejo, da si vzamejo premalo časa zase.

Če ne prenesete, da se drugi dotikajo vaše hrane

Če ste eden izmed teh, ki ne marate, da se kdo dotika vaše hrane to pomeni, da ste zelo organizirani. Všeč vam je, da so stvari čiste. Na delovnem mestu ste zelo spretni. V razmerju ste vedno za delitev odgovornosti.

Če ste adventurist in radi okušate nova živila

Če ste nekdo, ki rad sprobava nove okuse, ste nekdo ki ljubi avanture. V razmerju se veš partner nikoli ne bo pritoževal, da ste dolgočasni. Na delovnem mestu vedno dajete domiselne ideje. Zaradi vaše pustolovske osebnosti, ljudje želijo biti vaši prijatelji. Imaste unikaten pristop do življenja, obdržite to!

Če raje jeste eno hrano na enkrat

Ljudje, ki se osredotočajo na uživanje ene hrane naenkrat so načrtni v svojem pristopu. So podrobno usmerjeni in temeljito premislijo pred svojimi odločitvami. Na delovnem mestu se zelo cenijo in so previdni. Poskušajte biti odprti za ideje drugih ljudi, saj boste tako okrepili vaše odnose.

Če med seboj radi zmešate različna živila

Ljudje, ki imajo radi mešanje različnih živil, radi opravila opravijo sami. Njihovi nadrejeni so vedno veseli, ker so pripravljeni prevzeti odgovornost. Njihovi odnosi so uspešni, ker si vedno vzamejo čas za vsakogar. Edina negativna lastnost njihove osebnosti je, da so nagnjeni k prekomernemu zavezništvu.

Če ste izbirčni glede hrane

Če ste oseba, ki ima zares specifične zahteve za živila, živite v coni udobja iz katere sovražite iti. Želite imeti profil delovanega mesta, ki ga dobro poznate v naprej. So radovedni in hrepenijo po znanju. To je dobro da ste radi v udobju, vendar vas bo malo pustolovščine porinilo do večjih in boljših možnosti.

Če vedno analizirate kaj jeste

To so ljudje, ki vedno jedo po pravilniku. Vedno preverjajo kalorije in hranilne vrednosti vseh živil, ki jih zaužijejo. To kaže, da niso odprti za pokušanje novih stvari. So urejeni, organizirani in trmasti.

Če ste nori na sladkarije

Če imate radi sladkarije, potem ste mirni in dobrosrčni. Vedno ste pripravljeni poslušati težave drugih ljudi, hkrati pa se o svoji stvareh ne odprete.

Če hrano vedno dosolite

Ljudje, ki uživajo slano hrano govorijo svoj um. Ne bojijo se deliti svojega mnjenja in idej s svetom.

Če imate radi grenko hrano

Ljudje, ki radi jedo grenko hrano so tisti, katerih prvi vtis o nekom, so ponavadi negativni. Čeprav na koncu ni tako, so zelo naklonjeni v spoznavanje novih ljudi. So zelo predvidljivi.Nutrisslim d.o.o., Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija

T: 01 5653040, F: 01 5653042, info@nutrisslim.com

NE ZAMUDI!

Ne zamudi receptov, jedilnikov, nagradnih iger in akcij!

Spremljajte nas

01 5653040
Pomoč uporabnikom

Oblike plačil

kartice

© 2016 Nutrisslim. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina na spletni strani www.nutrisslim.com je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Web Statistics